Administratiestudio.nl werkt ook met e-Boekhouden.nl

Met boekhoudsoftware via het Internet kunnen jij als ondernemer en ik als je boekhouder gemakkelijk samenwerken. Je kunt bijvoorbeeld zelf alle boekingen invoeren, waarna ik de bijzondere boekingen doe (afschrijvingen, controles en correcties, btw-jaarboeking en dergelijke). Je doet dat door mij toestemming te geven om in jouw administratie mee te kijken. Maar je kunt ook alle boekingsstukken aanleveren, ik voer de hele boekhouding in en jij kunt inloggen om er overzichten uit te halen bijvoorbeeld.

e-Boekhouden.nl is zo’n boekhoudpakket dat webbased is, ofwel je werkt ermee door in te loggen in je webbrowser. Je hoeft dan geen software op je computer te installeren en het werkt vanaf verschillende besturingssystemen, zoals Windows, Mac, Android en Linux.

e-Boekhouden

e-Boekhouden

Wil je weten of jouw administratie goed in elkaar zit? Door een quickscan te laten uitvoeren, krijg je een lijst actiepunten waarmee je je administratie kloppend kunt krijgen. Je kunt dan zelf de correcties gaan uitvoeren of dit door Administratiestudio.nl laten doen.

Ben je nog geen gebruiker van e-Boekhouden.nl, dan kun je het gratis en vrijblijvend 14 dagen uitproberen. Je zit er nooit aan vast, het abonnement is maandelijks opzegbaar. Ga hiervoor naar https://www.e-boekhouden.nl.

Samenwerken met Administratiestudio.nl kan ook met e-Boekhouden.nl

Samenwerken met Administratiestudio.nl kan ook met e-Boekhouden.nl