Belastingdienst apps voor je bedrijf

Belastingdienst-Logo

De Belastingdienst heeft voor je smartphone een aantal handige apps uitgegeven. Hier een kort overzicht van welke apps voor jou als ondernemer wellicht bruikbaar zijn:

Aangifte-2014-AppBelastingdienst app 1: Aangifte 2014

Een programma dat nog in de steigers staat. Je kunt nog geen aangiften wijzigen maar alleen de vooringevulde aangifte toon zodat je die – als alles klopt – kunt goedkeuren. Niet bruikbaar voor ondernemers, dus kun je nu nog veilig negeren.

Jouw-Zorgtoeslag-AppBelastingdienst app 2: Jouw zorgtoeslag

Voor het aanvragen, bekijken en wijzigen van je zorgtoeslag en de zorgtoeslag-betalingen. Bruikbaar als je via deze app je zorgtoeslag wilt beheren.

BTW-Alert-App Belastingdienst app 3: Btw-alert

Deze app stuurt je herinneringen om op tijd je aangifte BTW te doen. Je kunt de BTW-aangifte plannen in de agenda op je smartphone of tablet. Handige hulp bij uitstelgedrag of vergeten van je BTW-aangifte. Hou ook speling aan voor het bijwerken van je administratie, dus lever je administratie zo vroeg mogelijk in de BTW-aangiftemaanden op aan Administratiestudio.nl.

De ontwikkelingen staan niet stil bij de Belastingdienst. Hou in de gaten of er nog nieuwe apps van de Belastingdienst zijn uitgekomen die je kunnen helpen voor je bedrijf.