Gratis SMS-bericht voor je BTW-aangiften

Update juli 2015: De Belastingdienst gaat stoppen met deze dienst. Eind juli 2015 stoppen de SMS-berichten maar kun je nog wel via de app ‘BTW-Alert’ op de hoogte blijven op je smartphone. Meer informatie op http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/berichten/nieuws/20150715_sms-alert_btw_verdwijnt_binnenkort.

Als jij een onderneming hebt die nog geen drie jaar oud is, kun je van de Belastingdienst een SMS-alert aanzetten voor je BTW-aangiften.

Als je enkele dagen voor het eind van de inlevertermijn nog geen aangifte hebt gedaan, krijg je een SMS om je hierop te attenderen.

Op de site van de Belastingdienst staat het allemaal uitgelegd (http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/btw_aangifte_doen_en_betalen/btw_aangifte_doen/wanneer_btw_aangifte_doen/sms_alert).

Het schijnt dat deze dienst is voor ondernemingen die nog niet ouder zijn dan drie jaar. Ik heb mijn zaak toch opgegeven om deze dienst uit te proberen. En kreeg keurig de SMS-berichten op m’n telefoon.