Je administratie eenvoudiger met de NS Business Card

Wil je een eenvoudige en strakke administratie, dan is het goed om van elke inkoop een factuur te hebben. Maar dat wordt je in het openbaar vervoer niet gemakkelijk gemaakt: je krijgt niet een factuur van elke oplading van je OV-kaart of van elke reis. Het printen van overzichten van je OV-Chipkaart is iets waar bijna niemand de moeite voor neemt. En zelfs al zou je van al die opladingen en reisjes boekingsstukken ofwel facturen hebben, dan wordt dat een flink aantal, die jij zelf of je boekhouder moeten invoeren. En dat kost dan weer extra moeite of extra geld en daar zit je als ondernemer niet op te wachten.

Maar nu is er de NS Business Card! Een OV-chipkaart waarmee je op rekening reist in het openbaar vervoer in Nederland. Al je reizen betaal je periodiek in één keer en verschijnen op één maandelijkse factuur.

Je kunt dus reizen op rekening in bus, tram en metro van HTM, HTMbuzz, EBS, GVB, Qbuzz en Veolia Transport. Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende deur-tot-deurdiensten, zoals Greenwheels, taxi, OV-fiets en parkeren bij Q-park en op P+R-terreinen.  De kaart is aan te vullen met verschillende abonnementen: dal, trajectvrij, treinvrij of OV vrij abonnement.  Al je reizen en aanvullende deur-tot-deurdiensten staan op één overzichtelijke maandelijkse factuur.

De NS Business Card: minder gedoe, complete administratie

De NS Business Card: minder gedoe, complete administratie

Omdat er geen saldo bijgeladen hoeft te worden op de kaart, sta je in principe niet meer in de rij voor de automaten en hoef je niet meer te weten of er genoeg saldo op je bankrekening staat. Je reist gewoon op rekening en betaalt per maand achteraf al je reiskosten in één keer.