Over Administratiestudio.nl

Administratiestudio.nl is een administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Voor uw boekhouding en belastingzaken, jaarrekeningen, belastingaangiften en salarisadministratie kunt u bij Administratiestudio.nl terecht.

Mijn naam is Eric Groen en ik ben sinds 2002 het gezicht achter Administratiestudio.nl.

Ik werk voor klanten in heel Nederland. Door e-mail, screen sharing, uitwisseling van administratiebestanden en bankmutatiebestanden en koerier hoef je nooit door de file naar mijn kantoor te reizen als je dat niet wilt. Ook is het mogelijk alles aan te leveren via uitwisseling van digitale facturen en dergelijke. Dan hoeft er zelfs geen map meer verzonden te worden met de koerier en heb je je administratie dus altijd in huis.

Voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek belt u mij op 06-18113934. Ook een persoonlijk gesprek is uiteraard mogelijk. Graag tot ziens!